Zlatni kavijar noćna krema za lice
  • Zlatni kavijar noćna krema za lice
  • Zlatni kavijar noćna krema za lice
  • -30%

Zlatni kavijar noćna krema za lice

INFO

  • - Brend: Natura Siberica
  • - Kod proizvoda: 9751E
  • - Dostupnost: Na zalihama
4,464.00din 3,125.00din
Ex Tax: 3,125.00din
Cena izražena u nagradnim poenima: 4
Količina

Zlatni kavijar noćna krema za lice

Ekstrakt crnog kavijara

Peptidi zlata

Hijaluronska kiselina

Polipeptid Syn –Ake

Vitagenil kompleks

Energetski biljni kompleks (kombinacija biljnih ekstrakta)

Noćna krema za lice formulisana je specijalno za borbu protiv prvih znaka starenja kože. Luksuzna bogata tekstura kreme idealna je za intenzivnu anti-age negu tokom noći kada je koža najaktivnija. Krema sadrži prirodni biljni kompleks, ekstrakti biljaka, koji omogućavaju da se kolagenska vlakna povežu u jak skelet, tipičan baš za baš Vas tip kože. Aktivni sastojci koji su deo formulacije umanjuju dubinu bora i vraćaju koži prirodnu elastičnost.

Ekstrakt crnog kavijara poznat je po svojim svojstiva u borbi protiv starenja kože, pun je proteina, minerala i vitamina, i samim tim efikasno usporava procese starenja, aktivira procese regeneracije ćelija i produkcije kolagena.

Peptidi zlata aktiviraju sintezu kolagena i elastina, i pomažu u aktiviranju procesa regeneracije samih ćelija, takođe efikasno pojačavaju delovanje aktivnih komponenti kreme.Klinička ispitivanja su pokazala da efikasno umanjuje vidljivost bora do 55% i povećava sintezu kolagena do 230,49%

Hijaluronska kiselina vraća koži funkciju zadržavanja vlage. Uspostavlja dobar balans hidratacije i koži daje zdrav sjaj.

Polipeptid Syn –Ake ( sadržaj u kremi je 4%) kožu čini glatkom i uspešno se bori protiv blažih bora. Prema dokazanim kliničkim istraživanjima redukuje vidljivost bora i do 52%.

Vitagenil kompleks štiti propadanje ćelija na nivou samih gena čime produžava život ćelija i mlad izgled kože.

Energetski biljni kompleks (kombinacija biljnih ekstrakta) vezuje kolagenska vlakna u čvrstu matricu koja je specifična za vašu kožu i time kontiruše lice i vraća mu mladalački izgled.

Zapremina: 30ml

0% Silicona 0% BHT-BHA

0% mineralnih ulja 0% PEG

0% parabena 0% EDTA

Recenzija (0)

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro