Dnevna krema od zlatnog korena SPF 20, za osetljivu kožu
  • Dnevna krema od zlatnog korena SPF 20, za osetljivu kožu
  • Dnevna krema od zlatnog korena SPF 20, za osetljivu kožu

Dnevna krema od zlatnog korena SPF 20, za osetljivu kožu

INFO

974.00din
Ex Tax: 974.00din
Količina

Dnevna krema od zlatnog korena

Zlatni koren,

Bisabolol,

Vitagenyl,

Syn-coll,

Ekstrakt divlje organske kamilice i

Sibirske kandilke

Priuštite svojoj koži dnevnu kremu sa zlatnim korenom. Njena formula se odmah upija u kožu, a ta je posle upotrebe mekana i hidrirana. Krema obezbeđuje vlažnost kože preko celog dana i tako smanjuje bore i borice.

Zlatni koren poznat i kao rodiola je poznat po odličnim adaptogenim svojstvima. Kožu efikasno štiti od uticaja iz okruženja i čini je glatkom i mekanom. Mnoštvo njegovih aktivnih sastojaka, kao što su rosavin, rosarin i rosin, efikasno usporava proces starenja.

Prirodni bisabolol poboljšava izgled suve i osetljive kože, jer sprečava njeno ljušćenje i vraća joj glatkoću, a Vitalayer® jača zaštitni sloj kože i dubinski je hidrira.

Syn-Coll pospešuje prirodno stvaranje kolagena, smanjuje bore i borice na koži i daje joj zdrav i mladalački izgled.

Ekstrakti ručno branog, divlje rastućeg sibirske kandilke i prirodno proizvedene kamilice smiruju osetljivu kožu i pomažu joj da vrati proradni sjaj i lepotu.

Faktor zaštite 20 štiti kožu od isušenja i sunčevih pega.

Proizvod ne sadrži: Parabene (metil, propil itd.), Polietilen glikol (PEG), Mineralna ulja Sintetične pigmente, Etilen diamin tetra sirćetne kiseline (EDTA), Butilirani hidroksitoluen odn. butilirani hidroksianisol (BHT/BHA)
 

Zapremina: 50ml

*Radiola rosea ili zlatni koren – “Najbolje čuvana tajna Sibira za dugovečnost i zdravlje”. Zlatni koren poznat je po svojim izraženim adaptogenim svojstvima i idealan je kao alat za očuvanje vitalnosti i mladosti. U prirodi postoji preko 20 vrsta zlatnog korena, ali sibirski zlatni koren je jedinstvena vrsta koja sadrži velike količine Rosavina, rosarina i rosina, koji imaju jaka lekovita i regenerativna svojstva. Ovu neverovatnu biljku smatraju najjačim sredstvom za usporavanje procesa starenja.

Recenzija (0)

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro