Dnevna krema sa mandžurijskom aralijom SPF 20, Nahrani i vlaži suvu kožu
  • Dnevna krema sa mandžurijskom aralijom SPF 20, Nahrani i vlaži suvu kožu
  • Dnevna krema sa mandžurijskom aralijom SPF 20, Nahrani i vlaži suvu kožu

Dnevna krema sa mandžurijskom aralijom SPF 20, Nahrani i vlaži suvu kožu

INFO

890.00din
Ex Tax: 890.00din
Količina
Ovaj proizvod je dostupan u minimalnim količinama od 6

Imajte zdravu i dubinski hidriranu kožu, kakvu ste oduvek želeli. Dnevna krema sa mandžurijskom aralijom obezbeđuje vlažnost kroz ceo dan, a koža je posle upotreba glatka i zdravog izgleda. Mandžurijska aralija sa svojim adaptogenim svojstvima podmlađuje i učvršćuje suvu i mlitavu kožu na licu. Vraća joj elastičnost i ispravlja bore, a posle upotrebe koža postaje lepa i baršunasto mekana. Prirodna hijaluronska kiselina i Vitalayer® obezbeđuju odličnu vlažnost a istovremeno i obnavljaju prirodni zaštitni sloj kože i ispravljaju sitne bore. Vitamin E sprečava isušivanje kože i jača njen zaštitni sloj, a ekstrakti ručno brane, divlje rastuće altajske vlasulje i bio arnike je smiruju. Faktor zaštite protiv sunca 20 kožu štiti od dehidratacije, do koje dolazi zbog štetnih sunčevih UV zraka.

Uputstvo za upotrebu: Svako jutro je nanesite na čistu kožu lica a pri tome izbegavajte predele oko očiju i usana. Pogodno za svakodnevno korišćenje.

 

SASTOJCI:
Prirodna hijaluronska kiselina, Vitalayer®, vitamin E

Divlje rastuće sibirsko lekovito bilje i biljke. Na bazi ekstrakta ulja sibirskog bora Bez genetski modifikovanih biljaka

Ulje sibirskog bora je puno retko zastupljene, prirodne linolenske kiseline i fosfolipida, koji su neophodni za zdravlje i lepotu kože. Jer je ulje od pinjola sibirskog bora izuzetno bogato vitaminima E i F, efikasno smiruje i nahrani kožu i daje joj mladalački, sjajni izgled.

Proizvod ne sadrži: Parabene (metil, propil itd.), Polietilen glikol (PEG), Mineralna ulja, Sintetične pigmente, Etilen diamin tetra sirćetne kiseline (EDTA), Butilirani hidroksitoluen odn. butilirani hidroksianisol (BHT/BHA)
 

Zapremina: 50ml

Recenzija (0)

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro