Zlatni kavijar regenerativni serum za lice
  • Zlatni kavijar regenerativni serum za lice
  • Zlatni kavijar regenerativni serum za lice

Zlatni kavijar regenerativni serum za lice

INFO

  • - Brend: Natura Siberica
  • - Kod proizvoda: 9768E
  • - Dostupnost: Na zalihama
4,712.00din
Ex Tax: 4,712.00din
Cena izražena u nagradnim poenima: 4
Količina

Zlatni kavijar regenerativni serum za lice

Ekstrakt crnog kavijara

Peptidi zlata

Hijaluronska kiselina

Energetski biljni kompleks (ekstrakti sibirskih biljaka)

Polipeptid Syn –Ake

Vitagenil kompleks

Zlatna kavijar kolekcija kombinuje izuzetna svojstva crnog kavijara i dragocenog tečnog zlata sa specijalno kreiranim energetskim biljnim kompleksom – komleks jedinstvenih sibirskih biljaka- kako bi Vam poklonili poklon mladosti i lepote, za podizanje kontura lica i ispravljanje bora. Ovaj serum je savršeni tretman za ublažavanje vidljivosti mimičnih i nazolabijalnih bora. Jedinstvena formula osigurava prodor svih regenerativnih komponenti kroz sve slojeve kože. Kao rezultat Vaša koža će izgledati mlađe a bora će biti manje vidljive. Serum je pogodan za sve tipove kože, od 30 do 40 godine starosti.

Ekstrakt crnog kavijara poznat je po svojim svojstiva u borbi protiv starenja kože, pun je proteina, minerala i vitamina, i samim tim efikasno usporava procese starenja, aktivira procese regeneracije ćelija i produkcije kolagena.

Peptidi zlata aktviraju sintezu kolagena i elastina i aktivno regerišu oštećene ćelije – glavni uzročnik starenja i naglašava delovanje ostalik komponenti.

*Klinička ispitivanja su dokazala redukovanje dubine bora do 55%  kao i povećanje produkcije kolagena I do 230,49%

Hijaluronska kiselina vraća koži funkciju zadržavanja vlage. Uspostavlja dobar balans hidratacije i koži daje zdrav sjaj.

Polipeptid Syn –Ake ( sadržaj u kremi je 4%) kožu čini glatkom i uspešno se bori protiv blažih bora. Prema dokazanim kliničkim istraživanjima redukuje vidljivost bora i do 52%.

Vitagenil kompleks štiti propadanje ćelija na nivou samih gena čime produžava život ćelija i mlad izgled kože.

Energetski biljni kompleks (kombinacija biljnih ekstrakta) vezuje kolagenska vlakna u čvrstu matricu koja je specifična za vašu kožu i time kontiruše lice i vraća mu mladalački izgled.

Zapremina: 30ml

0% Silikona 0% BHT-BHA

0% mineralnih ulja 0% PEG

0% parabena 0% EDTA

Recenzija (0)

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro