Set za prirodnu lepotu
  • Set za prirodnu lepotu
  • Set za prirodnu lepotu
  • Set za prirodnu lepotu
  • Set za prirodnu lepotu

Set za prirodnu lepotu

INFO

  • - Brend: Natura Siberica
  • - Kod proizvoda: 5241E
  • - Dostupnost: Na zalihama
1,799din
Ex Tax: 1,799din
Količina

Set za prirodnu lepotu

Set sadrži:

Šampon za ofarbanu kosu 250ml

Balzam za ofaranu kosu 250ml

Ekstraučvršćujuća krema za ruke 75ml

Šampon za suvu i ofarbanu kosu

Šampon predstavlja efikasnu zaštitu ofarbane kose. Nežno čisti i hidrira suvu, ofarbanu kosu i poboljšava postojanost farbe. Glavni sastojci zlatnog korena (rosavin, rosarin i rosin) imaju lekovito dejstvo, njihov visok udeo, što predstavlja posebnost sibirskog zlatnog korena, je posledica ekstremnih prirodnih uslova, u kojima uspeva biljka. Vosak divlje pčele kosi poklanja prirodan sjaj i mekoću.
 

Za suvu i ofrabanu kosu

Balzam efikasno štiti suvu i oštećenu kosu. Kosu dubinski hidrira, što obezbeđuje dužu postojanost farbe. Glavni sastojci zlatnog korena (rosavin, rosarin i rosin) imaju lekovita dejstva. Visok udeo tih sastojaka je posebnost sibirskog zlatnog korena, koji uspeva u ekstremnim podnebnim uslovima, što podstiče nastanak tih sastojaka. Vosak divlje pčele kosi poklanja prirodan sjaj i mekoću.

Ekstraučvršćujuća krema za ruke 75ml

Posebno bogata krema za ruke Natura Siberica ima posebnu formulu, koja gladi i učvršćuje osetljivu kožu na rukama i vraća joj elastičnost. Sibirski žen-šen kožu učvršćuje i podmlađuje, a sa više minerala, koji su karakteristični baš za tu vrstu žen-šena, joj vraća elastičnost. Šisandra zbog svojih antioksidativnih svojstava izuzetno blagotvorno deluje na kožu, a bogata je i vitaminima E i C, zato nahrani i smiruje i veoma suvu kožu.

Recenzija (0)

Napiši recenziju

Note: HTML nije preveden!
    Loše           Dobro